logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina smaltovaná o 31cm HUN g3

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124050
EAN: 8581560640339
Skladom: posledné kusy
97.26 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Smaltovaná kotlina na kotol – 31 cm

 

Parametre Hodnoty
Priemer kotliny 31 cm
Materiál kotliny Smaltovaná, čierna
Materiál dymovodu Nie je smaltovaný
Dymová rúra Priemer 105 mm
Nožičky Áno, s nožičkami
Použitie Na pevné palivo
Vhodné pre kotol 6-10 l kotol

Popis:

Táto smaltovaná kotlina s priemerom 31 cm je určená pre kotlíky na guláš s objemom 6-10 l. Kotlina na nožičkách je ideálna pre stabilné postavenie na zemi alebo na plochu pri varení. Dymovod o priemere 105 mm zaisťuje efektívny odvod dymu a zároveň zabezpečuje bezpečné použitie pri varení na pevných palivách ako je drevo či uhlie.


Kde využiť:

Záhradné varenie – Perfektná pre prípravu gulášov alebo polievok počas záhradných osláv alebo rodinných stretnutí.

Outdoorové varenie – Ideálna na kempovanie alebo vonkajšie varenie pri ohni.

Varenie na pevné palivo – Táto kotlina je vhodná pre pevné palivo, ako je drevo alebo uhlie, takže si môžete užiť varenie v prírode alebo na chate.


Recepty na varenie v tejto smaltovanej kotline:


1. Guláš z diviny

Ingrediencie:

  • 1 kg divinového mäsa (napr. srnčie alebo danielie)
  • 2 cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1,5 lyžice mletej papriky
  • 1 liter vývaru
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  1. Na oleji opražte cibuľu a cesnak do sklovita.
  2. Pridajte divinové mäso, opekajte ho do zlatista.
  3. Zalejte vývarom, pridajte papriku, soľ a korenie.
  4. Varíme asi 2 hodiny, kým je mäso mäkké.
  5. Podávame s čerstvým chlebom.

2. Sýrový guláš s klobásou

Ingrediencie:

  • 500 g klobásy
  • 2 zemiaky
  • 1 cibuľa
  • 200 g syra (najlepšie ementál alebo gouda)
  • 1 liter vývaru
  • 1 lyžica mletej papriky
  • Soľ a čierne korenie

Postup:

  1. Na oleji opražte cibuľu a klobásu.
  2. Pridajte nakrájané zemiaky a zalejte vývarom.
  3. Pridajte papriku, soľ a korenie, varte 30 minút.
  4. Nastrúhajte syr, pridajte ho do gulášu a nechajte roztopiť.
  5. Podávame s chlebom alebo bagetou.

3. Zeleninový guláš s fazuľou

Ingrediencie:

  • 1 plechovka bielej fazule
  • 3 mrkvy
  • 2 zemiaky
  • 1 paprika
  • 1 cibuľa
  • Soľ, čierna paprika

Postup:

  1. Na oleji opražte cibuľu a pridajte nakrájanú mrkvu a zemiaky.
  2. Pridajte papriku, fazuľu a zalejte vývarom.
  3. Dochutíme soľou a paprikou.
  4. Varte asi 30 minút, kým zelenina nezmäkne.
  5. Podávame s čerstvým chlebom.

4. Kuracie stehno s hubami

Ingrediencie:

  • 1 kg kuracích stehien
  • 300 g húb
  • 2 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • Soľ, čierne korenie, tymián

Postup:

  1. Na oleji opražte kuracie stehná a cibulu.
  2. Pridajte cesnak a huby, restujte do zlatista.
  3. Dochutíme soľou, korením a tymiánom.
  4. Varte na miernom ohni 45 minút.
  5. Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

Táto smaltovaná kotlina s priemerom 31 cm je skvelým nástrojom na prípravu jedál v prírode alebo na záhrade. S dymovodom o priemere 105 mm a kotlíkom na nožičkách je ideálna na varenie gulášov, polievok a ďalších jedál pre rodinné stretnutia alebo outdoorové akcie.

AW-16687804446 Update cookies preferences