logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina oceľová o45 cm pre kotlík čierna 0,8mm

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124115
EAN: 5999563649946
Skladom: viac ako 10 kusov
73.65 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Oceľová kotlina o 45 cm pre kotlík

 

Parametre Hodnoty
Priemer kotliny 45 cm
Hrúbka plechu 0,8 mm
Vhodná na kotol 20 l až 25 l
Dymová rúra Súčasť balenia
Koleno Súčasť balenia
Materiál Oceľ (čierna)
Výška kotliny 80 cm (bez dymovodu)
Výška s dymovodom 145 cm
Nohy výška 45 cm
Použitie Na pevné palivo (drevo, uhlie)

Popis:

Tento oceľový kotlínek o priemere 45 cm je ideálny na prípravu väčších dávok jedál v 20 až 25 l kotlíkoch. S použitím pevného paliva ako je drevo alebo uhlie, je tento model skvelý na záhradné varenie, outdoorové akcie a varenie v prírode. Kotlina je vyrobená z kvalitného oceľového plechu s hrúbkou 0,8 mm, čo zabezpečuje jej odolnosť a stabilitu pri vysokých teplotách. K dispozícii je dymová rúra a koleno, ktoré efektívne odvádzajú dym.


Kde využiť:

Záhradné varenie – Skvelé na prípravu gulášov, polievok a ďalších jedál pre rodinu a priateľov na záhrade alebo pri grilovaní.

Outdoorové varenie – Ideálne pre kempovanie, festivaly alebo rôzne outdoorové akcie, kde sa varí na čerstvom vzduchu.

Varenie na pevných palivách – Tento model je navrhnutý na použitie s drevom alebo uhlím, čo robí varenie ešte autentickejším.


Recepty na varenie v tejto kotline:


1. Tradičný slovenský guláš

Ingrediencie:

  • 1 kg hovädzieho mäsa
  • 2 cibule
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice mletej papriky
  • 2 paradajky
  • 1 liter vývaru
  • Soľ, čierne korenie, mletá paprika

Postup:

  1. Na oleji orestujte cibuľu a cesnak.
  2. Pridajte nakrájané hovädzie mäso a opekajte do zlatista.
  3. Zalejte vývarom a pridajte koreniny, papriku a paradajky.
  4. Varíme na miernom ohni 1,5 hodiny, až je mäso mäkké.
  5. Podávame s chlebom alebo knedľou.

2. Pečené kuracie stehná

Ingrediencie:

  • 1 kg kuracích stehien
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 1 vetvička rozmarínu
  • Soľ a čierne korenie

Postup:

  1. Kuracie stehná osolíme a okoreníme.
  2. Potrieme olivovým olejom a položíme rozmarín.
  3. Na kotlíku opekáme stehná na grile, kým nie sú chrumkavé a hotové.
  4. Podávame so zemiakmi alebo šalátom.

3. Zeleninový guláš

Ingrediencie:

  • 3 zemiaky
  • 2 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 1 paprika
  • 1 liter zeleninového vývaru
  • Soľ, mletá paprika

Postup:

  1. Na oleji opečte cibuľu a mrkvu.
  2. Pridajte nakrájanú zeleninu a zalejte vývarom.
  3. Ochutíme soľou a paprikou.
  4. Varte 30 minút a podávajte s čerstvým pečivom.

4. Súťažný guláš s klobásou

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 300 g klobásy
  • 4 zemiaky
  • 2 mrkvy
  • Soľ, paprika, mleté čierne korenie

Postup:

  1. Na rozpálenom oleji opečte bravčové mäso a klobásu.
  2. Pridajte nakrájanú zeleninu, zalejte vývarom.
  3. Dochutíme soľou, paprikou a korením.
  4. Varte asi 1 hodinu a podávajte s čerstvým chlebom.

Táto oceľová kotlina o priemere 45 cm je ideálnym pomocníkom pri príprave jedál v prírode. S kvalitným materiálom a robustnou konštrukciou poskytuje stabilitu a odolnosť pri dlhodobom varení na pevnom palive. Užívajte si prípravu chutných jedál a vychutnávajte si príjemnú atmosféru s priateľmi a rodinou.

AW-16687804446 Update cookies preferences