logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina oceľová o42 cm pre 20-25 l kotlík čierna 0,8mm

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124114
EAN: 5999558575564
Skladom: viac ako 10 kusov
70.70 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Oceľová kotlina o 42 cm pre 20-25 l kotlík

 

Parametre Hodnoty
Priemer kotliny 42 cm
Hrúbka plechu 0,8 mm
Vhodná na kotol 20 l až 25 l
Dymová rúra Súčasť balenia
Koleno Súčasť balenia
Materiál Oceľ (čierna)
Výška kotliny 80 cm (bez dymovodu)
Výška s dymovodom 145 cm
Nohy výška 45 cm
Použitie Na pevné palivo (drevo, uhlie)

Popis:

Táto oceľová kotlina o priemere 42 cm je ideálna na prípravu jedál v 20 až 25 l kotlíkoch. S použitím pevného paliva ako je drevo alebo uhlie, je vhodná pre outdoorové varenie v prírode, na záhrade alebo pri rôznych akciách. Kotlina je vyrobená z kvalitného oceľového plechu s hrúbkou 0,8 mm, čo zabezpečuje jej dlhú životnosť a odolnosť. Kotlina je vybavená dymovou rúrou a kolenom, ktoré pomáhajú efektívne odvádzať dym a zvyšky z horenia.


Kde využiť:

Záhradné varenie – Ideálna pre rodinné oslavy, grilovanie alebo záhradné párty.

Outdoorové aktivity – Skvelá pre festivaly, pikniky alebo kempovanie v prírode.

Kempovanie a expedície – Perfektná na varenie jedál pre väčšie skupiny pri kempovaní v divočine.


Recepty na varenie v tejto kotline:


1. Guláš s hovädzím mäsom

Ingrediencie:

  • 1 kg hovädzieho mäsa
  • 3 cibule
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 2 červené papriky
  • 3 paradajky
  • 1 liter vývaru
  • Soľ, čierne korenie, mletá paprika

Postup:

  1. Opečte cibuľu a cesnak na oleji, pridajte nakrájané hovädzie mäso.
  2. Po opečení pridajte papriku a paradajky.
  3. Zalejte vývarom, pridajte koreniny a nechajte variť 1,5 hodiny.
  4. Podávajte s chlebom alebo knedľou.

2. Súťažný guláš s klobásou a zeleninou

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa
  • 300 g klobásy
  • 4 zemiaky
  • 2 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 1 liter vývaru
  • Soľ, čierne korenie, paprika

Postup:

  1. Orestujte cibuľu, pridajte bravčové mäso a klobásu.
  2. Pridajte nakrájanú zeleninu a zalejte vývarom.
  3. Dochutíme soľou, korením a paprikou.
  4. Varte na miernom ohni asi 1 hodinu, podávajte s čerstvým chlebom.

3. Pečené kuracie stehno s rozmarínom

Ingrediencie:

  • 1 kg kuracích stehien
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice olivového oleja
  • Soľ, čierne korenie
  • 1 vetvička rozmarínu

Postup:

  1. Kuracie stehná posypte soľou, korením a potrite olejom.
  2. Rozmarín a cesnak vložte do panvice s mäsom.
  3. Opečte stehná na grile, kým nie sú chrumkavé.
  4. Podávajte s pečenými zemiakmi.

4. Zeleninový hrnčekový guláš

Ingrediencie:

  • 3 zemiaky
  • 1 paprika
  • 2 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 1 liter zeleninového vývaru
  • Soľ, mletá paprika

Postup:

  1. Na oleji opečte cibuľu, pridajte nakrájanú zeleninu.
  2. Zalejte vývarom a pridajte koreniny.
  3. Varte asi 30 minút do zmäknutia zeleniny.
  4. Podávajte s kyslou smotanou.

Táto oceľová kotlina o priemere 42 cm je skvelým pomocníkom pri varení na čerstvom vzduchu. Vďaka kvalitnému spracovaniu, dymovej rúre a kolenu je ideálna na outdoorové varenie. Vytvorte nezabudnuteľné kulinárske zážitky pre priateľov a rodinu!

AW-16687804446 Update cookies preferences