logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina oceľová o39 cm pre 16 l kotlík čierna 0,8mm

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124113
EAN: 5999558574826
Skladom: viac ako 10 kusov
67.74 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Oceľová kotlina o 39 cm pre 16-20 l kotlík

 

Parametre Hodnoty
Priemer kotliny 39 cm
Hrúbka plechu 0,8 mm
Vhodná na kotol 16 l až 20 l
Dymová rúra Súčasť balenia
Koleno Súčasť balenia
Materiál Oceľ (čierna)
Výška kotliny 79 cm (bez dymovodu)
Výška s dymovodom 145 cm
Nohy výška 45 cm
Použitie Na pevné palivo (drevo, uhlie)

Popis:

Táto oceľová kotlina o priemere 39 cm je ideálna pre varenie na 16 až 20 l kotlíky. Vyrobená je z kvalitného oceľového plechu s hrúbkou 0,8 mm, čo jej zabezpečuje dostatočnú pevnosť a odolnosť pri varení na pevnom palive, ako je drevo alebo uhlie. Kotlina je vybavená dymovou rúrou a kolenom, ktoré zabezpečujú efektívny odvod dymu. Je skvelým riešením pre varenie gulášu, polievok a iných jedál na záhrade, v kempe alebo na outdoorových akciách.


Kde využiť:

Záhradné varenie – Ideálna na prípravu jedál pre rodinu alebo priateľov počas záhradných párty.

Outdoorové akcie – Vhodná na festivaly, stretnutia v prírode alebo iné outdoorové aktivity.

Kempovanie a expedície – Perfektná pre tých, ktorí obľubujú varenie v prírode pri kempovaní.


Recepty na varenie v tejto kotline:


1. Zeleninový guláš s fazuľou

Ingrediencie:

  • 2 zemiaky
  • 1 cibuľa
  • 1 červená paprika
  • 2 mrkvy
  • 1 konzerva fazule
  • 1 liter zeleninového vývaru
  • 1 lyžička mletej papriky
  • Soľ a čierne korenie

Postup:

  1. Na oleji opečte cibuľu do zlatista.
  2. Pridajte nakrájanú zeleninu, restujte pár minút.
  3. Zalejte vývarom, pridajte mletú papriku, fazuľu, soľ a korenie.
  4. Varte asi 45 minút na miernom ohni.

2. Kurací guláš

Ingrediencie:

  • 1 kg kuracích stehien
  • 2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 1 červená paprika
  • 2 paradajky
  • 1 liter vývaru
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  1. Na oleji opečte cibuľu a cesnak.
  2. Pridajte nakrájané kuracie mäso a opečte zo všetkých strán.
  3. Pridajte papriku, paradajky a zalejte vývarom.
  4. Osoľte, okoreňte a varte asi 1 hodinu, kým mäso nie je mäkké.

3. Rizoto s morskými plodmi

Ingrediencie:

  • 300 g ryže
  • 500 g morských plodov
  • 1 cibuľa
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 liter rybieho vývaru
  • Soľ, korenie, šafrán

Postup:

  1. Na oleji orestujte cibuľu a cesnak.
  2. Pridajte ryžu a krátko opražte.
  3. Zalejte rybím vývarom a varte asi 15 minút.
  4. Pridajte morskú zmes a varte ďalších 10 minút.
  5. Dochutíme soľou, korením a šafránom.

4. Pečené bravčové stehno

Ingrediencie:

  • 1 bravčové stehno
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice horčice
  • Soľ, čierne korenie

Postup:

  1. Stehno posypte soľou a korením, potrite horčicou.
  2. Na kotlíku opečte z každej strany do zlatista.
  3. Dajte piecť do rúry na 1,5 hodiny.
  4. Podávame s pečenými zemiakmi.

Táto oceľová kotlina o priemere 39 cm je ideálnym nástrojom na varenie gulášu, polievok a ďalších obľúbených jedál v prírode. Vďaka dymovej rúre a kolenu je varenie efektívne a pohodlné. Pripravte si obľúbené recepty a vychutnajte si varenie na čerstvom vzduchu!

AW-16687804446 Update cookies preferences