logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina oceľová o 39 cm, pre 16 l kotlík čierna G7 hrúbka 1mm KLC

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124030
EAN: 8581560640162
Skladom: viac ako 10 kusov
97.26 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🔥 Oceľová kotlina o priemere 39 cm – pre 16 l kotlík


Parameter Hodnota
Priemer kotliny 39 cm
Výška kotliny (s nožičkami) 79 cm
Celková výška s nožičkami 145 cm
Vhodné kotlíky 16 l - 20 l
Materiál Oceľ, hrúbka plechu 1 mm
Farba Čierna
Nohy Výška 45 cm
Súčasť balenia Dymová rúra a koleno
Použitie Na pevné palivo

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Táto oceľová kotlina s priemerom 39 cm je určená pre kotlíky s objemom 16 l - 20 l, čo ju robí ideálnym nástrojom pre väčšie varenie. Je vyrobená z ocele s hrúbkou plechu 1 mm, čo zaručuje dlhodobú odolnosť a rovnomerný prestup tepla. Čierna farba a kvalitné spracovanie zabezpečujú nielen funkčnosť, ale aj atraktívny vzhľad.

S výškou 45 cm nožičiek je komfortná na používanie a pohodlne prispôsobiteľná pre varenie v kotlíku. Dymová rúra a koleno sú zahrnuté v balení a umožňujú efektívne a bezpečné odvodnenie dymu. Tento model je určený na pevné palivo, čo je ideálne na drevné uhlie, drevo a podobné palivá.


VYUŽITIE:

Ideálne na varenie gulášov, polievok, perkeltov a iných tradičných pokrmov
Vhodné pre väčšie rodinné stretnutia, oslavy alebo festivaly
Skvelé pre outdoorové aktivity ako kempovanie, rybačky alebo grilovanie
Bezpečné a efektívne varenie na pevné palivo


🍲 Recepty do kotlíka:

🔥 Varený bravčový guláš s koreňovou zeleninou

Ingrediencie:

  • 1 kg bravčového mäsa (krkovička)
  • 2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 mrkvy
  • 2 zemiaky
  • 1 PL mletej papriky
  • Soľ, čierne korenie, majoránka, bobkový list

Postup:

  1. Na oleji opražte cibuľu do zlatista, pridajte na kocky nakrájané mäso a opražte.
  2. Pridajte papriku, soľ, korenie, cesnak a zalejte vodou.
  3. Pridajte nakrájanú koreňovú zeleninu (mrkva, zemiaky) a varte na miernom ohni, kým sa všetko nezmäkne (asi 2 hodiny).
  4. Na záver dochuťte majoránkou a podávajte s čerstvým chlebom.

🥘 Zeleninový perkelt s pečeným mäsom

Ingrediencie:

  • 4 kuracie stehná
  • 2 cibule
  • 2 paradajky
  • 1 paprika
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1,5 l vývaru
  • Soľ, korenie, čerstvé bylinky (rozmarín, tymián)

Postup:

  1. Kuracie stehná opečte zo všetkých strán a odložte na bok.
  2. Na oleji opražte cibuľu, pridajte paradajky a papriku, potom zalejte vývarom.
  3. Vložte kuracie stehná späť do kotlíka, dochuťte soľou, korením a bylinkami.
  4. Varíme na miernom ohni asi 1,5 hodiny, kým sa mäso nezmäkne.

Táto oceľová kotlina je ideálna na varenie väčších pokrmov na outdoorových akciách, rodinných stretnutiach alebo pri kempovaní. Vďaka príslušenstvu ako dymová rúra a koleno je použitie bezpečné a pohodlné.🔥🍲

AW-16687804446 Update cookies preferences