logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotol na guľáš smaltovaný 60l s uchom g8

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 2000256
EAN: 8581569989866
Skladom: viac ako 10 kusov
93.03 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🍲 Smaltovaný kotol na guláš – 60 l, priemer 56 cm, výška 42 cm, 2 ucha


Parameter Hodnota
Objem 60 l
Priemer 56 cm
Výška 42 cm
Farba Čierny smalt
Materiál Smaltovaný, certifikovaný smalt ETC – vhodný pre styk s potravinami
Ucha 2 uchá – umožňujú ľahké prenášanie a zavesenie
Krajina pôvodu Vyrobený na Slovensku

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Tento smaltovaný kotol s objemom 60 l a priemerom 56 cm je ideálnym nástrojom na prípravu väčších dávok guláša, polievok a ďalších pokrmov. Je vyrobený z certifikovaného smaltu ETC, ktorý je úplne bezpečný a vhodný na kontakt s potravinami.

Dva uchá umožňujú pohodlné prenášanie kotla, a zároveň ho môžete zavesiť na trojnožku alebo iný zavesný systém na varenie nad ohňom. Smaltovaný povrch zabezpečuje rovnomerné rozdelenie tepla, čo minimalizuje riziko pripálenia a zaručuje ideálne podmienky pre dlhodobé varenie.

Tento kotol je vhodný na záhradné párty, rodinné oslavy alebo kempingové výlety, kde je potrebné pripraviť väčšie množstvo jedla.


VYUŽITIE:

  • Záhradné varenie: Pripravený na veľké dávky guláša alebo polievok pre rodinu a priateľov.
  • Kempovanie a výlety: Ideálny na prípravu jedál počas kempingu či outdoorových aktivít.
  • Rodinné oslavy a komunitné podujatia: Perfektný nástroj na komunitné varenie, festivaly alebo akcie.

Tipy na recepty do smaltovaného kotla:

  1. Guláš s divinou a hubami

    • Ingrediencie: 1 kg diviny (napr. jeleň), 2 cibule, 500 g húb, 1 liter vývaru, 2 lyžice papriky, soľ, korenie.
    • Postup: Na rozpálenom oleji opražte cibuľu, pridajte mäso, papriku, huby a vývar. Varíme pomaly, až kým mäso nezmäkne. Dochutíme soľou a korením.
  2. Tradičný slovenský hovädzí guláš

    • Ingrediencie: 2 kg hovädzieho mäsa, 3 cibule, 4 zemiaky, 1 liter vývaru, 2 lyžice mletej papriky, 1 paradajkový pretlak, soľ.
    • Postup: Mäso nakrájame na kúsky, opražíme s cibuľou, pridáme zemiaky, pretlak a papriku. Zalejeme vývarom a varíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne.

Smaltovaný kotol na guláš s objemom 60 l, priemerom 56 cm a výškou 42 cm je skvelý na varenie pre veľké skupiny. Vďaka certifikovanému smaltu ETC je bezpečný na varenie potravín a poskytuje rovnomerné varenie s minimálnym rizikom pripálenia. Ideálny na záhradné varenie, rodinné oslavy a kempingové výlety.

AW-16687804446 Update cookies preferences