logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotol na guľáš smaltovaný 16 l o 44 cm závesný g7 KLC

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124007
EAN: 8586013080557
Skladom: viac ako 100 kusov
23.59 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🍲 Smaltovaný kotlík na guľáš – 16 l, priemer 45,5 cm


Parameter Hodnota
Objem 16 l
Priemer 45,5 cm
Vnútro Šedý smalt
Farba Čierny smalt
Závesný Áno
Vhodná pokrievka Pokrievka o priemere 40-42 cm, vhodné pokrievky:
Drevená pokrievka 3030333
Smaltovaná pokrievka 124037

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Tento smaltovaný kotlík na guľáš s objemom 16 l a priemerom 45,5 cm je skvelým pomocníkom na varenie väčších porcií guláša, polievok alebo iných jedál na záhrade, pri kempovaní alebo počas osláv. Čierna smaltovaná vonkajšia vrstva a šedý smalt vo vnútri kotlíka zabezpečujú rovnomerný prenos tepla a zabraňujú pripaľovaniu jedál.

Vhodný je na varenie na otvorenom ohni a na trojnožku. Závesná konštrukcia umožňuje jednoduché zavesenie nad oheň, čím si udržíte kontrolu nad teplotou varenia.


VYUŽITIE:

  • Ideálny na varenie guláša, polievok, prípadne aj rybích špecialít pri kempovaní, grilovačkách alebo rodinných oslavách.
  • Vhodný na prípravu väčších porcií jedál pre viac osôb.
  • Použiteľný na otvorenom ohni (s trojnožkou alebo iným závesným systémom).

Tipy na recepty do smaltovaného kotla:

  1. Guláš z diviny (srnčí alebo daniel)

    • Ingrediencie: 1 kg srnčieho mäsa, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 2 zemiaky, 2 lyžice papriky, 1 plechovka paradajkového pretlaku, 500 ml červeného vína, 1 liter vývaru, soľ, čierne korenie.
    • Postup: Na kotlíku opečte nakrájané mäso do zlatista, pridajte cibuľu a cesnak. Následne pridajte papriku, pretlak a červené víno. Dolejte vývar, nechajte dusiť, až kým mäso nezmäkne. Pridajte zemiaky a varte do uvarenia.
  2. Slovenský hovädzí guláš

    • Ingrediencie: 1 kg hovädzieho mäsa, 2 cibule, 4 strúčiky cesnaku, 2 lyžice sladkej papriky, 1 plechovka paradajkového pretlaku, 1 liter vývaru, 2 zemiaky, soľ, korenie.
    • Postup: Na kotlíku opečte mäso, pridajte cibuľu a cesnak. Potom pridajte papriku, pretlak a vývar, varte, kým sa mäso nezmäkne. Na konci pridajte zemiaky a varte ešte niekoľko minút.

Tento smaltovaný kotlík na guľáš s objemom 16 l je vynikajúci na prípravu jedál pre väčšie skupiny ľudí a je perfektný na varenie na záhrade, pri kempovaní alebo grilovačkách. Jeho kvalitná smaltovaná konštrukcia zaručuje dlhú životnosť a vynikajúcu distribúciu tepla.

AW-16687804446 Update cookies preferences