logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotlina nerezová o 36 cm g10

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124091
EAN: 8581560967207
Skladom: posledné kusy
203.45 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🔥 Nerezová kotlina pod kotlík – priemer 36 cm, s dymovodom


Parameter Hodnota
Priemer kotliny 36 cm
Materiál Nerezová oceľ
Obsahuje Dymovod
Vhodnosť Pre kotlíky rôznych objemov
Odolnosť Voči vysokým teplotám a poveternostným vplyvom

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Táto nerezová kotlina je skvelou voľbou pre každého, kto si chce vychutnať tradičné varenie v prírode. Vďaka pevnej konštrukcii z nerezovej ocele ponúka dlhú životnosť a odolnosť voči vysokým teplotám. Dymovod zabezpečuje efektívne odvádzanie dymu, čo znamená čistejšie a bezpečnejšie varenie.


VYUŽITIE:

  • Perfektná na prípravu gulášov, polievok a iných jedál v kotlíku
  • Vhodná na kempovanie, záhrady, chaty aj rybačky
  • Jednoduchá manipulácia a čistenie
  • Odolná voči korózii a poveternostným podmienkam

🍲 Tipy na recepty do kotlíka:

🥘 Tradičný kotlíkový guláš

Ingrediencie:

  • 1 kg hovädzieho mäsa
  • 2 cibule
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 3 zemiaky
  • 2 červené papriky
  • 2 PL mletej papriky
  • Soľ, korenie, majorán, bobkový list
  • 1 l hovädzieho vývaru
  • 2 PL oleja

Postup:

  1. V kotlinovej nádobe rozohrejeme olej a opražíme na ňom cibuľu.
  2. Pridáme mäso, osolíme a okoreníme. Opekáme, kým sa nezatiahne.
  3. Pridáme mletú papriku, bobkový list a zalejeme vývarom.
  4. Po 45 minútach pridáme na kocky nakrájané zemiaky a papriku.
  5. Varíme, kým nie sú zemiaky mäkké. Dochutíme cesnakom a majoránom.
  6. Podávame s čerstvým chlebom.

🥄 Kotlíková kapustnica

Ingrediencie:

  • 500 g kyslej kapusty
  • 300 g údeného mäsa
  • 200 g klobásy
  • 2 cibule
  • 3 zemiaky
  • 2 PL mletej papriky
  • Soľ, korenie, bobkový list, rascu
  • 1,5 l vody
  • 100 ml smotany na zjemnenie

Postup:

  1. V kotlinovej nádobe opražíme cibuľu, pridáme nakrájané údené mäso a klobásu.
  2. Prisypeme mletú papriku a zalejeme vodou.
  3. Pridáme kyslú kapustu, korenie, bobkový list a rascu.
  4. Po 30 minútach pridáme zemiaky a varíme do mäkka.
  5. Nakoniec môžeme pridať smotanu pre jemnejšiu chuť.

Táto nerezová kotlina je ideálnym pomocníkom pre tradičné varenie pod holým nebom. S ňou si pripravíte chutné guláše, polievky a ďalšie lahôdky, ktoré si vychutnáte s rodinou či priateľmi. Stačí už len založiť oheň a nechať vôňu preniknúť vzduchom! 🔥🍲

AW-16687804446 Update cookies preferences