logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotol na guľáš smaltovaný 8 l o 37,5 cm závesný g2

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124008
EAN: 8586013080540
Skladom: viac ako 10 kusov
18.06 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🍲 Smaltovaný kotlík na guláš – 8 l, priemer 37,5 cm, čierny


Parameter Hodnota
Objem 8 l
Priemer 37,5 cm
Farba Čierny smalt
Vnútro Šedé smaltové
Vhodná pokrievka 32-34 cm
Závesný Áno

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Tento smaltovaný kotlík s objemom 8 l a priemerom 37,5 cm je ideálny na prípravu menších dávok guláša, polievok, ragú alebo iných tradičných pokrmov. Čierny smalt je nielen esteticky atraktívny, ale aj praktický, poskytujúci rovnomerné rozdelenie tepla, čo znižuje riziko pripálenia.

Šedé smaltové vnútro je bezpečné na styk s potravinami a zároveň je odolné voči poškodeniu. Tento kotlík je závesný, čo ho robí vhodným na varenie nad ohňom, najmä v prírode alebo na záhradných grilovačkách.

Je vhodný na malé rodinné oslavy či kempingové výlety, kde pripravíte chutné jedlá na čerstvom vzduchu.


VYUŽITIE:

  • Záhradné varenie: Pripravte si guláš alebo polievky pre rodinu a priateľov.
  • Kempovanie a výlety: Ideálny na varenie počas kempingových výletov alebo vonkajších aktivít.
  • Rodinné oslavy a malá podujatia: Perfektný na menšie podujatia a varenie na čerstvom vzduchu.

Tipy na recepty do smaltovaného kotlíka:

  1. Guláš z diviny

    • Ingrediencie: 1 kg diviny (napr. jeleň), 2 cibule, 500 g húb, 1 liter vývaru, 2 lyžice papriky, soľ, korenie.
    • Postup: Na rozpálenom oleji opražte cibuľu, pridajte mäso, papriku, huby a vývar. Varíme pomaly, až kým mäso nezmäkne. Dochutíme soľou a korením.
  2. Hovädzí guláš s cesnakom a červeným vínom

    • Ingrediencie: 800 g hovädzieho mäsa, 2 cibule, 1 strúčik cesnaku, 500 ml červeného vína, 1 liter vývaru, 2 lyžice mletej papriky, soľ.
    • Postup: Opražte cibuľu a cesnak, pridajte mäso, papriku a červené víno. Zalejte vývarom a varte na miernom ohni do zmäknutia mäsa. Dochutíme soľou.

Smaltovaný kotlík s objemom 8 l je ideálny pre menšie varenie. Vhodný na guláš, polievky alebo ragú, je praktickým pomocníkom na záhradné varenie, rodinné oslavy či kempingové výlety.

AW-16687804446 Update cookies preferences