logo   

€ / EUR

Vyberte menu

$ / USD

£ / GBP

Kč / CZK

€ / EUR

Produkty

    FACEBOOK

    INSTAGRAM

    TIKTOK 

     YOUTUBE


email

EMAIL
info@vpohodicke.sk


phone

KONTAKTUJTE NÁS

+421 948 084 614

                +421 910 538 983

             

INFO DOPRAVA

 

Kotol na guľáš smaltovaný 14 l TOP g2, g5 KLC

NOVINKA
VÝROBCA: Kinekus
Dodacia doba: 3-5 pracovné dni
Kód: 124082
EAN: 8581560640261
Skladom: viac ako 10 kusov
27.56 ks
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

🍲 Smaltovaný kotol na guľáš – 14 l, priemer 41 cm


Parameter Hodnota
Objem 14 l
Priemer 41 cm
TOP kvalita Hrubší smalt pre rovnomernejší prestup tepla
Vhodná pokrievka Pre priemer 37 cm
Vnútro Šedý smalt

HLAVNÝ POPIS A VYUŽITIE:

Tento smaltovaný kotol na guľáš s objemom 14 l a priemerom 41 cm je vyrobený z hrubšieho smaltu, ktorý zaručuje rovnomernejší prestup tepla, čím sa znižuje riziko pripaľovania pokrmov. Vďaka svojej vysokej kvalite je ideálnym pomocníkom pri varení gulášov, polievok alebo iných špecialít na otvorenom ohni.

Smaltovaný povrch zabezpečuje, že vaše jedlá sa budú variť rovnomerne a s minimálnym rizikom pripálenia, čo je výhodné najmä pri dlhšom varení.


VYUŽITIE:

  • Vhodný na varenie guláša, polievok a iných jedál na záhrade, pri kempovaní alebo na rodinných oslavách.
  • Ideálny na varenie na otvorenom ohni, zvlášť ak máte trojnožku alebo iný závesný systém.
  • Výborný na prípravu jedál pre väčšie skupiny ľudí, kde je potrebné uvariť viac porcií naraz.

Tipy na recepty do smaltovaného kotla:

  1. Hovädzí guláš s hubami

    • Ingrediencie: 1 kg hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 200 g húb, 4 zemiaky, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice papriky, 1 plechovka paradajkového pretlaku, 500 ml vývaru, soľ, korenie.
    • Postup: Na rozpálenom kotlíku opečte mäso, pridajte cibuľu a cesnak. Potom pridajte huby a papriku, zalejte vývarom a nechajte dusiť do mäkka. Nakoniec pridajte zemiaky a varte, kým nebudú uvarené.
  2. Slovenský špecialitný guláš

    • Ingrediencie: 1 kg bravčového a hovädzieho mäsa, 2 cibule, 2 lyžice sladkej papriky, 3 strúčiky cesnaku, 4 zemiaky, 1 plechovka paradajkového pretlaku, 500 ml červeného vína, soľ, čierne korenie.
    • Postup: Na kotlíku opečte mäso do zlatista, pridajte cibuľu a cesnak. Následne pridajte papriku, pretlak a víno. Nezabudnite pridať zemiaky a varte do úplného uvarenia mäsa a zemiakov.

Tento smaltovaný kotol na guľáš je skvelým pomocníkom pri príprave chutných a výdatných jedál. Vďaka jeho kvalitnému spracovaniu a väčšiemu objemu sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašich záhradných grilovačiek a výletov.

AW-16687804446 Update cookies preferences