Tenderizer na mäso
Tenderizér - vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov. Zvláčni všetky druhy červeného mäsa. Tenderizér položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemnia štruktúru mäsa. Snímateľný kryt čepelí zaisťuje bezpečné uloženie. To prispieva k rovnomernému a rýchlejšiemu prepečeniu masa. Ak sa mäso marinuje, vďaka procesu tenderizácie preniká marináda lepšie do mäsa – marinovanie je kratšie a účinnejšie. Aj doma tak dosiahnete profesionálnych výsledkov. Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420. Rozmery: 12,5x3x11,5 cm. Jednoduchá údržba - veľmi ľahko rozoberiete, umyjete a znova zostavíte.